Сите категории
×

Контактирајте се.

Кои сме ние

Ние сме оригиналниот производител на OUXI Fatbikes.

Нашата фабрика која се наоѓа во Кина, зафаќа површина од20000 квадратни метрисо повеќе од200 вработени,

сите наши производи со светски дизајн патенти и сертификации како CE, RoHs, FCC, UL итн за различни земји.

Научи повеќе >>

OUXI Серија Fatbike

OUXI Electric Fatbikes' Urban Commuting Efficiency
OUXI Electric Fatbikes' Urban Commuting Efficiency
OUXI Електрични Фатбикс урбани комутација ефикасност

Електричниот фатбик од серијата OUXI покажува одлични перформанси во урбаното патување, ја искусува иднината на урбаното патување со OUXI.

Научи повеќе >>
From Daily Rides to Outdoor Adventures: Explore OUXI BIKES' diversity
From Daily Rides to Outdoor Adventures: Explore OUXI BIKES' diversity
Од дневни возења до авантури на отворено: Истражете ја разновидноста на OUXI BIKES

Откријте ја OUXI Fatbike Серијата, дизајнирана за авантури на отворено и секојдневно патување. Опремени со големи гуми, отпорни на носење, мотор со висока моќност и долготрајна батерија.

Научи повеќе >>
OUXI Empower Eco-Education Initiatives
OUXI Empower Eco-Education Initiatives
OUXI Ги потврдуваат еко-образовните иницијативи

Откријте како OUXI ги ангажира студентите во учењето за енергетската конверзија, принципите на динамиката.

Научи повеќе >>

Зошто партенер со нас?

 • Quality Assurance
  Quality Assurance
  Осигурување на квалитетот

  Како ISO9001 сертифициран производител на електрични велосипеди со 10 години искуство, ние го приоритизираме квалитетот во сите аспекти на нашите производи и услуги. Нашите сертификации, вклучувајќи ги и TUV EN15194, UL, FCC и Rohs, ја покажуваат нашата посветеност на исполнувањето на меѓународните стандарди за квалитет и безбедност.

 • Strong Brand Reputation
  Strong Brand Reputation
  Силна репутација на брендот

  Нашиот фатбик бренд е добро познат во ЕУ по своите високи перформанси и издржливост. Партнерството со нас ви овозможува да имате корист од репутацијата и довербата која ја изградивме со нашите муштерии во текот на годините.

 • Convenient Inventory
  Convenient Inventory
  Погоден инвентар

  Со готови залихи на повеќе локации низ Европа, вклучувајќи ги Холандија, Полска, Германија и Велика Британија, ние можеме да обезбедиме брза и ефикасна испорака на нашите електрични велосипеди на клиентите во овие региони. Ова помага да се рационализира синџирот на снабдување и да се намалат времето на олово за вас и вашите клиенти.

 • Innovative Designs
  Innovative Designs
  Иновативни дизајни

  Ние држиме светски патенти за дизајн за нашите електрични велосипеди, прикажувајќи ја нашата посветеност на иновациите и останувањето пред трендовите на индустријата. Со партнерство со нас, вие добивате пристап до најсовршените дизајни кои ги издвојуваат вашите производи од конкурентите.

 • Quality Assurance
 • Strong Brand Reputation
 • Convenient Inventory
 • Innovative Designs

ТОПЛИ ПРОИЗВОДИ

Научи повеќе >>

НАСТАНИ & ВЕСТИ

OUXI Partners with Global Retailers to Expand International Distribution Network
OUXI партнери со глобалните малопродажби ќе ја прошират меѓународната дистрибуциска мрежа

OUXI го проширува својот меѓународен дофат со соработка со познатите трговци за дистрибуција на своите иновативни возила за електрична рамнотежа, зајакнувајќи го својот бренд и пазарниот удел во електричната туристичка индустрија.

Фев.02.24