Сите категории
×

Контактирајте се.

OUXI Electric Bikes

Дома /  Производи /  OUXI Електрични велосипеди

OUXI Електрични велосипеди

Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range

Robust OUXI V8 Единечна батерија Електрични велосипеди засилени перформанси и продолжен опсег

  • Вовед
Вовед

Електричниот велосипед OUXI V8 претставува робусна челична легура рамка со највисока брзина од 25км/ч. Се напојува со подвижна батерија од 48V 15AH која може да се надгради на двојна батерија опција за продолжен опсег до 80-120км во асистиран режим. Опремен со SHIMANO 7-брзини, овој велосипед обезбедува беспревршно менување. Полнењето трае 6 часа и подржува масивен капацитет од 150 килограми макс товарање. Моќниот мотор испорачува 750W излез, врвот на 1000W, справувајќи се со наклони до 25°. Со отпорност на вода оценет ip54, V8 е изграден за многуобразни услови. Карактеристиките вклучуваат 20*4.0'' OFF ROAD FAT TIRE тркала, три режими на возење (гас, помош, само педали) и двојни диск сопирачки. Предната суспензија обезбедува удобност, прилагодлива во црни или други бои. Овој патентиран е-велосипед тежи 37KG NW и 47KG GW, спакуван во димензии од 142x28x85cm, и држи сертификации вклучувајќи CE, FCC, ROHS, LVD, EMC и EN15194 MD.

Материјал на рамкатаЧелична легури
Макс брзина25 километри на час (Попладне)
*Подвижна батерија48V 15AH
Една батерија и ДВОЈНА БАТЕРИЈА ПО ИЗБОР
ШИМАНО 7 БРЗИНА
Полнач54.6V 2Ah
Опсег по полнеж(Помош)40-60Km, (80-120km за двојна батерија верзија)
Време за полнење6h+
Максимално оптоварување150кг.
Моторна моќност750W (Max 1000W)
Макс качување25°
Отпорен на водаIP54
Големина на гумите20*4.0'' OFF ROAD FAT TIRE
Функција(три режими)Само дрозд/само за помош/педали
КочницаДвојна диск кочница
СуспензијаНапред.
Боја на суспензијаЦрни /Прилабочени бои
Големина на производот165*68*110 см.
Големина на пакување142x28x85cm
Н.В.37KG
Г.В.47KG
Сертификат.CE FCC ROHS LVD EMC EN15194 MD (Со патент за дизајн)
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range factory
Robust OUXI V8 Single Battery Electric Bicycle Enhanced Performance and Extended Range factory

СРОДЕН ПРОИЗВОД