Сите категории
×

Контактирајте се.

News & Events

Дома /  Вести и настани

OUXI партнери со глобалните малопродажби ќе ја прошират меѓународната дистрибуциска мрежа

Фев.02.2024

Со цел понатамошно проширување на меѓународниот пазар, брендот OUXI неодамна објави дека постигнал договори за стратешка соработка со голем број светски познати продавачи на мало. Овие партнери ќе им помогнат на OUXI да ги турка своите водечки возила за електрична рамнотежа, путерчиња и други производи во повеќе земји и региони, така што повеќе потрошувачи можат лично да го искусат високиот квалитет и одличните перформанси на OUXI производите. Оваа соработка, исто така, вклучува сериES на мерки како што се изградба на продажни мрежи, оптимизација на сервисниот систем за попродажба и формулација на маркетинг стратегијата, со цел сеопфатно подобрување на глобалниот бренд и пазарниот удел на OUXI и промовирање на процесот на глобализација на електричната патна индустрија.