Сите категории
×

Контактирајте се.

Contact

Дома /  Контактирајте

Контактирајте

Главна канцеларија.

Адреса:7/F, Зграда 3, Индустриски парк Џотенг, Подградие Нанван, Округ Лонгганг, Шенжен,Кина

Адреса:7/F, Зграда 3, Индустриски парк Џотенг, Подградие Нанван, Округ Лонгганг, Шенжен,Кина
Бразил
Велика Британија
Холандија
Германија
Полска
Прекуокеански складиште:
САД、Ук、Германи、Недерланд、Поланд、Бразил

Шенжен Хуатуомингтонг Технологија Ко.

ОНЛАЈН ПОРАКА

*Е-маил адреса
*Име.
*Телефонски број
*Име на компанијата
*Факс
*Земја
*Порака