Сите категории
×

Контактирајте се.

OUXI Electric Bikes

Дома /  Производи /  OUXI Електрични велосипеди

OUXI Електрични велосипеди

Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride
Advanced OUXI V6 Electric Bike with 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride

Напреден OUXI V6 електричен велосипед со 48V батерија, моќен мотор и удобно возење

  • Вовед
Вовед

OUXI V6 16-инчниот електричен велосипед доаѓа со стабилен 48V батерија систем кој нуди опционален капацитет од 10AH или 15AH. Варијантата 15AH користи напредни 21700 клетки и ја проширува максималната пробега до 70км. Опремен со моќен 250W мотор, се одвива на 12249108cm и тежи нето 21кг со бруто тежина од 30,5KG. V6 подржува до импресивен капацитет од 150 килограми max loading. Двојните предни и задни дискови обезбедуваат безбедност додека предните и задните суспензии гарантираат удобно возење. Брзината се прилагодува преку апликација, со три брзини - Брзина 1 на 15км/час, Брзина 2 на 20км/час, и Gear 3 достигнувајќи 25км/ч. Тој спортува 16'x2.125'' тркала и вклучува многустран 42V AC100-240V полнач. Способен за искачување на наклони ≤30°, овој модел испорачува исклучителни перформанси.

МоделOUXI
V5 14INCH E-BIKE
V6 16INCH E-BIKE
Капацитет на батеријата48V 10AH / 15AH по избор,
(15ah battery is made with 21700 battery cells)
Најмногу километри10AH може да оди 50км макс;
15AH can go 70km max.
Моторна моќностV6 250W
Распуштете ја големината122*49*108CM
Големина на пакетот74,5*37,5*75,5 см.
Нето тежина21 килограми
Бруто тежинаV6 - 30.5KG
Макс товарење150кг.
КочнициПредни и заден диск сопирачки
СуспензијаПредна и задна суспензија
Брзина
(can be adjusted through APP)
Брзина 1, 15км/ч
Gear 2, 20km/h
Gear 3, V5 - 25km/h; V6 - 25km/h
Големина на тркалотоV5 - 14''*2.0';
V6 - 16''*2.125''
Полнач42V AC100-240V
Степен на искачување≤30°
Advanced OUXI V6 Electric Bike 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride manufacture
Advanced OUXI V6 Electric Bike 48V Battery, Powerful Motor, and Comfortable Ride supplier

СРОДЕН ПРОИЗВОД