Сите категории
×

Контактирајте се.

DISCOVERY

Дома /  ОТКРИТИЕ

Од дневни возења до авантури на отворено: Истражете ја разновидноста на OUXI BIKES

Фев.02.2024

Новата серија Fatbikes лансирана од OUXI покажува силна адаптабилност во авантурата на отворено и секојдневните животни сцени. Велосипедот користи гуми од голема големина и отпорни на носење, кои можат да се справат со различни комплексни патни површини и можат слободно да патуваат по парковите и урбаните улици. Покрај тоа, возилото е опремено со мотор со висока моќност и висококвалитетна 48V 15AH батерија, обезбедувајќи доволно моќност и крстаречки опсег за време на возењето на долги растојание. Со цел подобрување на безбедноста, велосипедот е опремен со двоен систем за кочење и предна/задна суспензија оптимизирана за нерамен терен, обезбедувајќи удобно искуство во возење. Без разлика дали станува збор за излет за викенд или секојдневно патување, OUXI fatbike покажува несравнета практичност и разноликост.

СРОДЕН ПРОИЗВОД